Columbia Ancestro Pink bourbon honey

Tyto kávová zrna se pečlivě sbírají ze stromů, když jsou zralá a šťavnatá. Poté jsou vložena do stroje, který odstraní část dužiny, ale na fazolích zanechá lepkavou vrstvu. Tato vrstva je důležitá, protože pomáhá fazolím rozvíjet jejich chuť a vůni.

Varianta
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
175 Kč 375 Kč 1 100 Kč od 175 Kč
Kategorie: Káva

Fazole se nechají fermentovat 160 hodin v kontrolovaném prostředí, kde se lepivá vrstva zintenzivňuje a přichytí se k fazolím. To je zásadní krok pro vytvoření bohaté a komplexní kávy.
Po fermentaci se boby pečlivě suší. Jsou rozložena v tenkých vrstvách a každých 5 dní obrácena, pro jistotu že uschnou rovnoměrně. Proces sušení může trvat až 25 dní v závislosti na počasí a vlhkosti. Během této doby ztrácejí zrna vodu a jsou připravena k pražení. Tato metoda zpracování kávě dodá chutě karamelu, panely, broskve, cukrové třtiny.

 

Stupeň pražení - medium

Příprava - espresso, filtr

 

Hořkost  1_5_s
Sladkost 3_5_s
Acidita 4_5_s

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola